БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Лично раскажување на Симеон Бундалевски во 1979 г. за почетокот на битолската електрификација.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here