БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Во текот на вчерашниот ден, недела, на патеката Лагово во Прилеп се одржа втората трка на македонскиот шампионат во мотокрос и нормално во сите категории екстремна доминација на битолчани и тоа:

МХ1 прво место Христиан Илиоски

МХ1 трето место Баже Спировски

МХ85 прво место Антонио Дамјановски

МХ85 второ место Алексеј Стојковски

МХ3 прво место Зоран Каранфиловски

Битолчани повторно на врвот!

Честитки 👏👏👏

Фото motori.com.mk

Благодарност до Петар Дамјановски

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here