БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Ве очекуваат со ладно точено пиво и мезе заедно да ја бодриме македонската репрезентација . Секоја чест за нив.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here