БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Ако во работните денови немавте време да го посетите и да уживате во освежениот пролетен амбиент, Велиденските празници се идеална можност за тоа! Повелете и уживајте во најградското кафе на најградското место!

Среќни Велигденски празници!

#Portal #Portal 2

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here