БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Една од најпознатите наши битолски диви, Каролина Гочева, конечно го кажа судбоносното “Да” на нејзиниот изабраник, шест години помладиот уметник Михаил Корубин, кој потекнува од големата градска скопска фамилија Корубин. Нека им е со среќа И од нас!

Инфо и фото Авалон Продукција

 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1648082045219816&substory_index=0&id=238231442871557

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here