БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Изминатиот период публиката во Скопје и Охрид уживаше во концертите на Каролина Гочева, на кои го промовираше новиот албум „Извор“.
Концертна промоција на новиот
албум ќе се одржи и во Битола и тоа на 27 ми и 28-ми март, во организација
на Авалон Продукција.
Битолската публика ќе има можност да ги слушне деветте нови песни од Извор кои Каролина за првпат ги изведе на концертните маратони во Скопје. Покрај овие песни ќе бидат изведени и дел од Македонско девојче.

Насловната корица на албумот „Извор“ ја краси портретот на поп пејачката, насликан од нејзиниот сопруг, познатиот уметник Михаил Корубин.

Текстот на песните е на Весна Малинова, една од композициите е потпишана од Весна Петрушевска, музиката е на композиторот Никола Мицевски.

Извор Тера ТВ

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here