БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Во Дојран јадиш дојранска риба на трска, во Охрид пастрмка, во Тетово грав, Прилеп ширден, а Битола ќотек. Нормално за женска, за битолчанка…
Игор Џамбазов во шоуто “Еден на еден” за неговото непријатно искуство во Битола… Да го поздравиме 😊😊😊

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here