БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Снимката е најверојатно од раните 70ти каде во тие години сеуште опстојуваше маалскиот живот во славното Гинимаале. Некои на видеото можеби и ќе ги препознаете…

Снимка од документарен филм на МТВ


Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here