Направете сами и олеснете си ја работата во вашиот двор​. Направено од битолчанецот Дејан Киревски. Погледнете го видеото и subscribe на каналот на Дејан…Респект.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=BpvpVZ2MLjo[/embedyt]