БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Погледнете како сами во домашни услови да направите стапица за глувци. Видео и идеја од битолчанецот Дејан Киревски. Subscribe на неговиот YouTube канал…

https://youtu.be/TlWK39dgY1U

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here