БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Креативниот битолчанец Дејан Киревски не престанува да не изненадува. Погледнете го неговото видео и направете сами електрично точаче за вашите најмили. Секоја чест и subscribe на неговиот Youtube канал. Браво Дејан!

Погледнете го видеото на следниот линк

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here