БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Од поставката изложена во Музеј Битола која можете да ја посетите секој работен ден. Им благодариме!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here