БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Серијата која ги празнеше битолските улици и која пред време ги затвораше локалните продавници. Пред околу дваесетина години по покана од тогашната локална управа главните херои на серијата Касандра пристигнаа во Битола и достојно беа пречекани од битолчани. 

Фотографии на Димитри Гина.

 Битола стари фотографии

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here