БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Нема да го препознаете. Филип Кузмановски фотографиран во 2012, кога бил член на ракометниот клуб Пелистер, јуниори… И тогаш играше лев бек и како што гледате сеуште си ја носи среќната 18-ка. Поздрав од нас!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here