БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Хотелот Белград се наоѓаше на самиот Широк Сокак лево од куќата каде што живееше Манаки…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here