Каролина Гочева на нејзината свадба блесна во прекрасна венчаница купена во Италија, но по завршување на венчалниот чин, таа се пресоблече во бел винтиџ-фустан, за кој се погрижи нејзината долгогодишна пријателка и стилистка, Цаци Паковска.

За својата пријателка и долгогодишна соработничка, Цаци избра прекрасен бел краток фустан и впечатливи чевли, истакнувајќи ги на тој начин елегантна и романтична страна на пејачката.

Извор репортер.мк