БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Да Ве потсетиме како изгледаше нашата Битола, Широк сокак, битолската чаршија и безистенот далечната 1982 г. Исечок од архивска снимка на документарна серија прикажувана на ТВ Архив која е објавена на каналот Youtube.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here