БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битолчани го имаат Смолево за релаксирано пешачење низ природа а на крајот на патот е манастирот св. Атанас каде што можат да здивнат, да се напијат пресна водичка па ако така сакаат и скара да направат. Чистите и зелени ливади сами повикуваат на прошетка. За љубителите на екстремниот мотоспорт има и одлична Dirt стаза. 

Facebook: http://fb.me/tetrebprodukcija 

еден коментар

  1. Navistina Bitola pokraj ubavata stara arhitektura raspolaga i so prekrasna okolina. I dvete treba da se zastitat. Ova go velam dali morase vo neposredna blizina eden duhoven hram kade lugeto odat da doziveat duhoven mir e napravena kros kantri traka za motori. Nezamisliva glupost

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here