БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Тешко е да правиш нови кошаркари во нашиот град. Погледнете како изгледаат новите кошеви кои беа поставени во ОУ Климент Охридски и Гоце Делчев пред само месец дена.

 Аманте бе деца не забивајте по толку!

КК Џуниор Битола

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here