БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Ново видео од битолчанецот Дејан Киревски!!! Како да се заштитите од досадните комарци и други инсекти. Како да направите уништувач на инсекти !!! Дококу ви се допаѓа стиснете Like..share и Subscribe !!!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here