БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Денешниот ден понеделнички рачунај дека е среќен ден бидејќи ти куртули колата од пред врата. Поздрав паркингот е на подолната улица и е само 30 денари. Кај мене пред врата ќе те кошта поскапо!!!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here