БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

За разлика од скопјани, битолчани со поплавата одма се организираа и нормално си отидоја на кафе.

Фотографијата е фотомонтажа и е дело на велемајсторот Димитар Чунговски со прекар Чунга. 

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here