БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

И дел од навивачката група “Чкембари” денес пристигнаа во Загреб, каде во Арена ќе ја бодрат нашата ракометна репрезентација. Само напред Македонија!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here