БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Почитувани, имаме чест ние како ,,Здружение за заштита и едукација на деца и млади Роми – Прогрес” да Ве поканимe да присуствувате во нашата театарска претстава ,, И Ромите се луѓе” која ќе се одржи во вашиот град во НУ центарот за култура во Битола (големата сала) на 08.11.2017 (среда) со почеток од 18:00 часот.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here