БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Познатата Лепа Брена не остана рамнодушна и заедно со музиката од ресторанот кај изворите во св.Наум, Охрид ја испеја нашата легендарна “Битола мој роден крај”…

Погледнете го видеото…

Извор Стојан Стојановски

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here