БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Исчезнат е постар битолчанец на возраст од 75 години кој страда од деменција. Последно беше облечен како на заокружената слика.
Доколку имате било каква информација или забележување Ве замолуваме да се јавете на телефон 070 528 399 Александар или во полиција 192

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here