БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Интересна колекција на битолчанецот Константин Николич која се состои од пакетчина шеќер кои некогаш се користеле во познатите битолски кафичи пред околу 20 години.Фото Владимир Николич.Голема благодарност и поздрав.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here