БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Уживајте во една преубава песна на Љубојна заедно со Исмаил Лумановски снимана во околината на Битола, поточно кај с.Ротино и с.Нижеполе. Најживописниот предел под нашата Баба планина кој откако филмски ќе го изгледате ќе останите просто во неверување што ние имаме и кое е нашето вистинско богатство…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here