БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Утре, сабота 06.01.2018 Ски -центарот „Копанки“ бесплатно ќе ја пушти жичарата и ски-лифтот за сите гости, посетители и добронамерници.

Уживајте во празниците и во прекрасниот ски центар „Копанки“.

Соопштение од Елем Турс

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here