БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Во организација на Организацијата на жени од Битола, во хотел “Премиер“ во Битола се одржа избор за најдобра “Вешта жена“ од Битола.

Во голема конкуренција за нај вешта жена е прогласена Наташа Гулабовка – Георгиевска која победи со уредена маса насловена “Барок“.

Честитки од наша страна.

Фото и инфо Тера ТВ

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here