БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

По повод 8-ми Март Денот на жената сега имате можност да ги избегнете градските гужви и да го одберете најубавиот поклон кој по повод празникот пристигна во Грин Гарден Центар во Битола.

На излезот од Битола кон Прилеп, на само 100 метри од бензиската станица Лукоил, карши уличката која води према Ушици и населбата Стрежево можете истовремено и да го одберете најубавото и да уживате во купувањето.

Грин Гарден Центар во Битола Ве очекува да си повелите. Благодариме и Честит празник, Денот на жената.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here