БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Погледнете како се пееше синоќа на битолскиот Широк Сокак на прославата за големата победа на ФК Пелистер и освојувањето на Купот на Македонија.


Извор Тера ТВ

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here