За помалку од 24 часа местата за првата детска олимпијада се пополнија!

Ви благодариме на сите што се пријавивте, ветуваме одличен настан.

Следете не бидејќи во следниот период ќе ве известуваме како течат подготовките за првата детска Олимпијада во Битола.