БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битолчанецот Роберт Талевски Чомбе веднаш после неговото прво доаѓање од Америка си го посети неговото омилено место, капејнците во близина на с. Дихово и реши да го искористи благодетот кој се нуди во овие зимски температури.

Сплотен со природата всушност како и многу пати, за момент мир, релаксација и тишина напиша на неговиот фејсбук профил.

За некои битолчани навистина не постои зима.

Респект Чомбе.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here