Стадионот Петар Милошевски на 03.07.2024 ќе добие малку поразличен изглед.

The Stars Symphony е сè поблиску!

Погледнете како ќе изгледа стадионот за вечерта кога ѕвездите ќе засветат – со места во партер и трибини за секој вкус. Ве известуваме дека повеќе од половина од капацитетот на стадионот веќе е исполнет. Не пропуштајте шанса да бидете дел од оваа незаборавна музичка вечер!

Карти во продажба во Тобако Димпо (Гроздот, Ленски мост и Новиот Пазар), и на следниот линк: https://www.yournextevent.info/event.php?id=49