Подлога за дезинфекција на обувки

Пакување од :1, 2, 3 парчиња.
Погодна за пред влезот на нашите домови, институции, канцеларии…Начин на употреба:На подлогата се нанесува средство за дезинфекција, и на тој начин пред секој влез и излез газејќи на подлогата се дезинфицираат нашите обувки.

НИТРИЛНИ И ЛАТЕКСНИ РАКАВИЦИ

Прегледни ракавици од латекс и нитрил за беспрекорна заштита и чувство како втора кожа.Карактеристики на ракавици од латекс (антибактериски):

➡ Високо ниво на тактилност
➡ Голема издржливост при продолжено користење
➡ Заштитна бариера при манипулација со високо ризични инфективни материјали
➡ Лесно талкирани – за полесно облекување
➡ Исклучително еластични и јаки
➡ Био – разградливи
➡ Сертификат за квалитет: ISO13485, CE, FDA.Карактеристики на нитрилните ракавици (хипоалергени):➡ Без латекс
➡ Висока отпорност на кинење
➡ Висок степен на тактилност
➡ Одлично прилепување на раката за подобар осет
➡ Голема издржливост при продолжено користење
➡ Заштитна бариера при манипулација со високо ризични инфективни материјали
➡ Отпорни на многу хемикалии, киселина и деривати на нафта
➡ Сертификат за квалитет: ISO13485, CE, FDA.

➡ Во асортиманот застапуваме и ракавици наменети за медицински зафати во сина боја со мирис на пеперминт.

ДЕЗИНФЕКТАНТ

Дезинфектант SoftCare Des E H5 Intellicare 1.3l. 🤲👐🤲👐🤲👐Aлкохолен дезинфектант за раце со одлични бакетицидни, фунгицидни и вируцидни дејства.✔ На база на два алкохоли (етанол и 2 пропанол) и адитиви за нега на кожата.✔ Соодветен за употреба во јавни објекти и болници.
Не содржи мирис и боја што го прави соодветен за употреба во прехрамбени објекти и индустрии.✔ Ги задоволува стандардите EN1040 и EN1276 за бактерицидност.✔ Се дозира од SoftCare Intellicare диспензер .
економичен и наменет за тоалети со голема фрекфенција на употреба како школи, јавни објекти, канцеларии.✔ Со една вреќичка се добиваат најмногу 1300 дезинфекции миења.

САПУН ЗА РАЦЕ, ПЕНА

Intellicare, квалитетен сапун за раце – пена. Во пакување од 1.3 л. 🤲👐🤲👐🤲👐Идеален за нежна кожа со пријатен мирис. Содржи формулација со адитиви за нега на кожата што го прави пријатен за повеќекратно дневно користење.✔ Се дозира од Softcare Intellicare диспензер. Вреќичката сапун има вградена глава за пена.✔ Економичен и наменет за тоалети со голема фрекфенција на употреба. Како школи, јавни објекти, канцеларии и др.✔ Од една вреќичка се добиваат најмногу 3.250 миења раце.

ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА

Нежна и мека професионална тоалетна хартија во 2 и 3 слоеви.
Од Lucart proffesional – синоним за квалитет, иновација и производство на висококвалитетни производи од хартија.

ДРУГО

Во асортиманот имаме и разни гелови за дезинфекција, течни сапуни и други средства за дезинфекција погодни за вашиот дом, канцеларии, работни простории, работни машини, автомобили, облека и друго.

СЀ Е СО МАГАЦИНСКИ ЦЕНИ

За повеќе информации контактирајте на 📞070 207 566 или во продажниот салон во населба Довлеџик веднаш на самата раскрсница за с. Трново и магистралниот пат Битола – Охрид.

ЛОКАЦИЈА

Де-Ло ХИГИЕНА на нова локација веднаш до Низо