БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Магистерската работа на млад архитект од Солун, кој цело време за едногодишната градба престојувал во Битола лично контролирајќи ја градбата, материјалот и мебелот што се носел од Солун….Нејзин прв градител беше познатиот златар Алкивијадис Џеваерџи…Затскриената убавицата на ул. Београдска …

 

 

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here