БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Искусниот спортски падобранец од Битола Никола Ѓероски- Цуцле со над 270 падобрански скока зад него остварени низ просторите на цела Екс ЈУ, Грција и Бугарија започнувајќи од 1998 година во Аеро клубот Мирко Тодоровски од Битола и 3-годишно искуство во специјалната падобранска единица на АРМ “Соколи” започнува со курс за падобранство кој ќе се одржува на спортскиот аеродром во Логоварди. Курсот ќе трае три недели, вкупно 10 наставни часа и е наменет за сите заинтересирани кои се со полна 16 и повеќе годишна возраст. После курсот следуваат скоковите, доживување кое не смеете да го пропуштите. Повеќе информации на телефонскиот број 075 646 678 и нека е за убаво…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here