БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

На познатото место во Битола, ракометното игралиште во близина на шеталиштето, овие денови започнаа припремите за богатата програма од Илинденски денови 2017 г. Некои од учесниците продефилираа низ нашиот град во нивната традиционална носија…

Фото и видео Гордана Аџиева Михајловска

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here