БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Погледнете го целото видео на русинот кој успеа да се справи со битолските џепароши на нашиот Широк Сокак. Навидум обично младо момче без некои посебни кик бокс предиспозиции, но со голема упорност, трпение и како што самиот вели, нерви како БИК. Дејствието најверојатно е случено на 1 април, а објавено на 7 август 2018 година.

” Тој ден, 1 април (без шегување), се случи да бидам полицаец кој им помага на чесните граѓани да го задржат својот имот.”- раскажува Толкатели Падајушин на неговиот јутуб канал.

Целосното видео од над 20 минути погледнете го тука:

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here