БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

 

 

Погледнете какво е чувството да сте во живо заедно со битолчани и другите навивачи од Македонија на утакмицата со Исланд која се игра сега во моментот…

Видео Александар Дервеновски

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here