БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битолскиот копаничар Јане Крстевски денес го заврши едно од неговите најдраги дела, целивалната за Чудотворната икона на Пресвета Богородица во Храм Св. Богородица – Битола. 

Врвно ремек дело… Само здравје и среќа да ни дава!

Фото Јане Крстевски

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here