БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Во рамките на Битфест 2017 и Битола Отворен Град под покровителство на многубројни спонзори и МКЦ од Битола на самиот Широк Сокак настапија популарните “Забрането пушење”. Погледнете еден мал дел од овај настан, а повеќе прилог ќе имаме утре од нашата локална Тера ТВ…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here