БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Кога имав 14 години, се надевав дека еден ден ќе имам девојка. На 16 имав девојка, но таа не беше страствена.

На факс најдов страсна, но таа беше многу емотивна, сѐ и беше драматично.

Тогаш сватив дека ми треба стабилна жена. На 25 најдов стабилна, но таа беше досадна ко турска серија, па сватив дека ми треба малку повозбудлива.

На 28 најдов возбудлива, но не можев да држам чекор со неа, беше луда и енергична, трчаше од една до друга работа, но немаше правец.

И така решив да најдам жена која има јасна цел во животот.

На 31 година најдов умна, амбициозна жена, цврсто приземјена и се оженив со неа.

Таа беше толку амбициозна, шо се разведе од мене, ми зеде сѐ шо имав и си замина.

Сега сум помудар и барам жена со големи ци*ки.

Текст Ана Грезловска Михајлова

Фото насловна Битола Инфо

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here