БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

И уште еден нов DIY проект на битолчанецот Дејан Киревски-апарат за швајцовање на метал од стари микробранови печки…

Доколку сакате да дознаете како да го направите посетете го неговиот YouTube канал и се разбира
LIKE SHARE AND SUBSCRIBE !!!

Mr. DK DIY

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here