Започнаа големите летни намалениjа до 40% на дел од производите на Twistshake.

Одберете бебешка количка со неверојатни перформанси и сите дополнителни производи како што се чадорче, перница, мрежа против инсекти, штитник за дожд и уште многу други производи…

Посетете ја најблиската Еурофарм аптека и побарајте ги производите на Twistshake со намаление до 40%

Повеќе информации на twistshake.com.mk