Еурофарм Пелистер ќе биде видно репрезентиран на континенталните собири во ракомет на почетокот на годината.

Урош Борзаш и Богдан Радивојевиќ ќе го носат дресот на репрезентацијата на Србија на Европското првенство во Германија (10-28 јануари 2024 година).

Урбан Лесјак и Нејц Цехте ќе го носат дресот на репрезентацијата на Словенија на Европското првенство во Германија (10-28 јануари 2024 година).

Калифа Гедбан ќе го носи дресот на репрезентацијата на Алжир на Африканското првнство во Египет (17-27 јануари 2024 година).