Оваа пролет продолжуваме со промоција и намелени цени и до 50% на дел од прозводите на Jamieson. Посете ја најблиската Еурофарм аптека и побарајте Jamieson производи, наменети за целото семејство.

Засилете го вашиот имунитет и подобрете го своето здравје со Jamieson Vitamins – канадски бренд за витамини со 100-годишна традиција и доверба кај купувачите ширум светот.

Jamieson ја сметаат за најдоверлива компанија за витамини, минерали и додатоци во индустријата чиј фокусот е на чисти и квалитетни состојки и затоа го има 360 Pure Promise клиентите и потрошувачите. За дополнително да ја зајакне оваа посветеност на квалитетот и чистотата, Jamieson е сертифициран за TRU-ID! Пролетната промоција ви нуди производи со најразлична намена кои ќе ја поттикнат вашата грижа за сопственото здравје и одржување на здравиот и силен дух.

Ние постоиме за да се грижиме за вашето здравје