Откријте ги производите на HELIOCARE кои ќе ја заштитат вашата кожа од УВ зрачењата. Големиот избор на производи на овој познат Шпански бренд, содржи средства за сончање, како и зачтитни средства од УВ зрачења во вид на крем, гел, спреј и неколку различни видови на пудри со заштитен фактор. Освен тоа, HELIOCARE има и посебна линија наменета за најмалите и нивната соодветна заштита од штетните УВ зрачења. Во оваа прилика ви ги представуваме едиснтвените по својот состав и квалитет HELIOCARE GEL SPF 90 и HELIOCARE GEL SPF 50 со единствена формулација, наменета за фото-имуно-заштита од штетното дејство на UVA и UVB зраците на сонцето, наменета за нормална кон масна, акноична кожа. Благодарениа на FERNBLOK антиоксидансите и активаторите, гелот ја обновува, храни и заштитува кожата. Едновремено се спречува стареењрто на кожата. Не ја суши кожата. Хипоалерген, некомедоген. Без парфеми.
Пред изложување на сонце, нанесете го гелот преку целата површина на кожата. Повторете ја постапката неколку пативо текот на денот. Се користи само за надворешна употреба.
Побарајте го вашиот HELIOCARE производ во аптеките на Еурофарм и во сите подобро снабдени аптеки. Консултирајте се со вашиот аптекар и одберете го вистинскиот производ за правилна нега на вашата кожа во текот на летото.