Во годината кога познатиот канадски бренд JAMIESON слави 100 години од своето постоење и успешно работење, Еурофарм ви нуди уште два нови производи на нашиот пазар, и тоа JAMIESON VITAMIN D3 1000 IU и JAMIESON COLD FIGHTER.

Подгответе го вашето тело со силен имунитет и користете ги најдобрите производи со 100 годишна традиција и потврден квалитет.

JAMIESON VITAMIN D3 1000 IU придонесува за правилно функционирање на имунолошкиот систем, игра улога во процесот на делба на клетките, придонесува за одржување на здрави коски и заби, придонесува за одржување на нормална мускулна функција како и за нормална апсорпција на калциум и фосфор. Формулацијата е создадена исклучиво од природни извори и е фармацевтски тестирана. Производот се произведува со 360 контролни точки и тестови за да се обезбеди негова целосна следливост, безбедност и чистота.

https://jamiesonvitamins.com.mk/product/jamieson-vitamin-d3-1000/

JAMIESON COLD FIGHTER, благодарение на комбинацијата од компоненти во неговиот состав (ехинацеа, ѓумбир, витамин Ц и цинк) помага во борба против раните знаци на симптоми на настинка и грип. Формулацијата е создадена исклучиво од природни извори и е фармацевтски тестирана. Производот се произведува со 360 контролни точки и тестови за да се обезбеди негова целосна следливост, безбедност и чистота. Една таблета за џвакање содржи екстракт од ехинацеа, екстракт од ѓумбир, цинк. Останати компоненти се декстроза, манитол, природни вкусови (засилувач, мед лимон, лимон), растителна стеаринска киселина, растителен магнезиум стеарат, куркума, сукралоза, силика, ментол.